اجنحة دجاج بالكاتشاب |
المقاير المطلوبة:-
1- اربعه وعشرين جنح دجاجه.
2-بصلتين مبشورتين.
3- عصير3حبه طماطم.
4- علبه زبادي+4فصوص ثوم.
5-عصير ليمونه+3معلقه صويا صوص+2معلقه بقدونس.
6-مكعبين مرقه دجاج مضافين الي نصف كوب ماء.
7ثماني ملاعق كاتشب+2معلقه زيت.
8- معلقه فلفل اسود.
طريق التحضير:-
نقوم بتبيل الاجنحه في جميع المكونات السابقه ماعاد الكاتشب.ونقو بوضعه في الثلاجه لمده ساعتين.
ثم نقوم برص الاجنحه في صنيه مناسبه.ونضع فوقها الكاتشب وندخلها الفرن الي ان تنضج ثم تغرف وتقدم بالهناء والشفاء.