كريم باستير بالشيكولاتة |
المقـــــادير:-
1- ملعقة كبيرة من بودرة شيكولاتة او كاكاو + سكر (محلي)
2- 2 بيضة
3- عدد 2 ملعقة دقيق كبيرة
4- عدد 4 معلقة كبير سكر سنترافيش
5- 2 كوب من اللبن المغلي مضبوط الدسم
طريقـــة التحضــير :-
1- اولا قومي بخلط عدد 2 ملعقة كبيرة لبن بارد مع سكر والدقيق والبيض مع الملعقة الكبيرة من بودرة الشيكولاتة ,
2- قومي بأضافة اللبن المغلي علي المخلوط السابق , مع التقليب الجيد بمضرب سلك ميتن
3- ضعي المخلوط علي النار الان حتي يغلي , وقلبية باستمرار وبقوة لمدة 3 دقائق
4-قومي برفع الخليط السابق , ويصب في وعاء صيني , ويضاف اليه بودرة الشيكولاتة او الكاكاو المحلي وراعي التقليب حتي يبرد وتنخفض حرارتة الكامنة