طريقة عمل باستير بالشيكولاتة

كريم باستير بالشيكولاتة

كريم باستير بالشيكولاتة , يعتبر كريم مفضل لدي 19 شيف وطباخ ماهر حول العالم 

المقـــــادير:-

1- ملعقة كبيرة من بودرة شيكولاتة او كاكاو + سكر (محلي)
2-  2 بيضة
3- عدد 2 ملعقة دقيق كبيرة 
4- عدد 4 معلقة كبير سكر سنترافيش
5- 2 كوب من اللبن المغلي مضبوط الدسم 

طريقـــة التحضــير :-

1- اولا قومي بخلط عدد 2 ملعقة كبيرة لبن بارد مع سكر والدقيق والبيض مع الملعقة الكبيرة من بودرة الشيكولاتة ,

2- قومي بأضافة اللبن المغلي علي المخلوط السابق , مع التقليب الجيد بمضرب سلك ميتن

3- ضعي المخلوط علي النار الان حتي يغلي , وقلبية باستمرار وبقوة لمدة 3 دقائق

4-قومي برفع الخليط السابق , ويصب في وعاء صيني , ويضاف اليه بودرة الشيكولاتة او الكاكاو المحلي وراعي التقليب حتي يبرد وتنخفض حرارتة الكامنة 

شارك الموضوع

إقرأ أيضًا

التعليقات
0 التعليقات